Arkeen ja Juhlaan

Palju ovat rakennettu kevytperävaunun päälle, eli sitä saa vetää normaalilla B-ajokortilla. Saat vedettyä paljun helposti vaikka saunan viereen.
Palju ovat rakennettu kevytperävaunun päälle, eli sitä saa vetää normaalilla B-ajokortilla. Saat vedettyä paljun helposti vaikka saunan viereen.

Rentoudu ja nauti lämpimästä vedestä vaikka talvipakkasella vuokraamalla laadukas ja tilava 6-7 hlö palju illanistujaisiin, tupaantuliaisiin, varpajaisiin, synttäreillehäihinpolttareihin, talkoisiin, yritysten saunailtoihin, mökille tai minne vain keksit!

Palju ovat rakennettu kevytperävaunun päälle, eli sitä saa vetää normaalilla B-ajokortilla. 

Paljun sisäpinta on hygieniaystävällistä ja helposti puhdistettavaa muovia. Palju vuokrataan aina pestynä ja desinfioituna.

Palju lämpenee puista ja ulkolämpotilasta riippuen 1,5-3h. Ulkopuolisen kaminan ansiosta koko vesitila on kylpijöiden käytössä. Lämmityskamiina on markkinoiden paras ja tehokkain 30Kw.

Palju on noudettavissa Ulvilan Friitalasta, mutta tarvittaessa toimitamme paljun sinulle Karhukuntien alueella. Eura, Harjavalta, Huittinen, Kiikoinen, Kiukainen, Kokemäki, Luvia, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori ja Ulvila. Mahdollisuus toki myös muuallekkin.

Vuokraa palju edullisesti vaikka koko viikonlopuksi hintaan 170€. Meiltä saat tarvitteessa polttopuut 13€/lämmityskerta ja myös pyyhkeet 2€/kpl. Varaa palju ajoissa sähköpostilla info@paljupalju.fi tai 040-2167701.

Hintaan sisältyy:

Palju desifioituna
– Eristetty kansi pitää paljun veden lämpimänä pitkään ja nopeuttaa lämmitystä.
– Kelluva jumateline kuudelle juomalle ja yhdelle pullolle
– Letkua veden täyttöön jopa 50m ja tyhjennysletku
– Sytytysruusuja sytyttämistä helpottamaan
– Kiramin shokkihappea veden desifiointiin
– Varustelaatikko, jossa kaikkea mitä paljuilemiseen tarvitset
– Täyttö ja tyhjennysletkut sekä erilaisia adaptereita hanoihin
– Allas jalkojen huuhtelua varten
– Selkeät käyttöohjeet